Privé training

Privé training

De snelste en efficiëntste manier om de Jiu-Jitsu technieken te leren en toe te kunnen passen is om privélessen te volgen.

Tijdens de privé sessies wordt gekeken naar het bewegingsniveau (motoriek, coördinatie, kracht, lenigheid) zodat hiermee rekening gehouden kan worden.

De privé sessies worden nauwkeurig afgestemd op het niveau en de behoeften van de cursist .

Een leskaart wordt bijgehouden om de progressie van de behandelde technieken inzichtelijk te maken.

De doelstelling is hierbij belangrijk .. Ben je wedstrijdvechter of recreant of wil je jezelf op straat kunnen verdedigen?

Zodra de afspraken duidelijk zijn wordt er gestreefd om het gewenste doel te bereiken.

Doelgroep

d-jitsu_logo_brazilian-jiu-jitsu_bjj_self-defense_lr  Mannen, vrouwen en kinderen van 8 tot 88 jaar.

d-jitsu_logo_brazilian-jiu-jitsu_bjj_self-defense_lr  Wedstrijdvechters (Brazilian Jiu Jitsu, Grappling en MMA)

“Je komt zelden zo’n talent als Danny tegen. Belachelijk veel BJJ kennis, bijzonder rustig en legt alles heel duidelijk uit. Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan hem denk. Als nieuwsgierige BJJ-er belde ik Danny voor het het leren van de basistechnieken. Zelfs als bij mij de techniek niet gelijk lande wist hij precies de kern van de techniek te laten zien, mij te laten ervaren om uiteindelijk mij het zelf te laten doen. Elke BJJ-er mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen met Danny als privé-trainer of voor een groep. Ik kan iedereen zijn privé-lessen 100% aanraden. Ik vond ze fantastisch en hoop er nog veel te kunnen volgen.”

– Jeroen –